Polityka prywatności

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do Inviti .
Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Firma Inviti używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

Przetwarzanie i ochrona danych osobowych

Chcemy abyś wiedział, że poważnie podchodzimy do ochrony Twoich danych osobowych. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, możesz się z nami zawsze skontaktować.

  1. Administratorem Twoich danych osobowych będzie firma Inviti, z siedzibą w Wejherowie, ul. Zwycięstwa 15, NIP: 5882110347 (dalej Administrator).
  2. Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz przeniesienia danych.
  3. Przysługuje Ci prawo cofnięcia zgody w każdym czasie, a jej odmowa nie ponosi za sobą żadnych konsekwencji.
  4. Podałeś nam swoje dane osobowe (imię i nazwisko), adres, email oraz numer telefonu w ramach zawarcia umowy - w celu realizacji usługi jakim jest wykonanie oraz wysłanie zaproszeń i/lub dodatków.
  5. Twój adres mailowy będzie nam służył do komunikacji z Tobą. Będziemy za jego pomocą przesyłać projekt zaproszeń/dodatków oraz informacje dotyczące statusu zamówienia.
  6. Twój numer telefonu będzie nam służył do komunikacji z Tobą.
  7. Twoje imię i nazwisko oraz dane teleadresowe są potrzebne do dostarczenia przesyłki.
  8. Jeżeli Twoje dane osobowe zostały naruszone, masz prawo złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  9. Jako Administrator korzystam z zewnętrznego usługodawcy, którym jest firma kurierska Geis, za której pośrednictwem wysyłane są przesyłki. Podane przez Ciebie dane osobowe zostaną przekazane Geis Point, Usługi kurierskie, Sosnowiec-Pieńki 7, 95-010 Stryków, NIP: 9591856995, REGON: 260287537
    Spółka jest zarejestrowana w Sądzie Rejonowym w Kielcach X Wydział Gospodarczy KRS Nr KRS 0000326471 . Spółka ta świadczy dla nas usługi kurierskie.

 

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl